Παρουσίαση έργου HARVEST στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που προκαλούνται από την εμφάνιση του ιού Corona, η αξιολόγηση του HARVEST πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου με τηλεδιάσκεψη αντί φυσικής συνάντησης στις Βρυξέλλες, με τη συγκατάθεση του υπευθύνου του έργου.

Με αυτόν τον τρόπο, η πρόοδος του HARVEST μαζί με τα επιτεύγματά της μέχρι στιγμής παρουσιάστηκαν στον Υπεύθυνο Έργου και στον εξωτερικό τεχνικό εμπειρογνώμονα του ΕΜΠ.

Η κοινοπραξία αντιμετώπισε επαρκώς όλες τις τεχνικές ερωτήσεις τόσο από τον υπεύθυνο του έργου όσο και από τον τεχνικό εμπειρογνώμονα, οι οποίοι ήταν πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα του HARVEST για αυτούς τους πρώτους 18 μήνες. Η συνάντηση διεξήχθη ομαλά, συνοψίζοντας τις προσπάθειες όλων των εταίρων που συμμετείχαν στο έργο και τη σημαντική πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής.

Ο υπεύθυνος του έργου συνεχάρη το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ολόκληρη την ομάδα για την καλή δουλειά που έγινε σε αυτήν την πρώτη περίοδο του έργου. Όλοι οι συνεργάτες ήταν επίσης ικανοποιημένοι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης αξιολόγησης.Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων για τον εξαιρετικό συντονισμό ακόμη και σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση!

2022-03-18T15:00:57+02:0024 Απριλίου, 2020|

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top