Η Εταιρία B&T Composites S.A. με βάση την Φλώρινα, στην Ελλάδα ειδικεύεται στην κατασκευή προηγμένων εξαρτημάτων σύνθετων υλικών. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις – από το προκαταρκτικό σχεδιασμό έως τη μηχανική, την κατασκευή και τη δοκιμή – καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων εφαρμογής, εστιάζοντας στην ποιότητα, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την αποδοτικότητα.

Η Εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένους χώρους παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένους με τις τελευταίες τεχνολογίες μηχανημάτων και λογισμικού, για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα της. Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού προέρχεται από τομείς σύνθετων υλικών ενώ πολλοί διαθέτουν πτυχία και εξειδίκευση σε σχεδιασμό, κατασκευή και δοκιμές σύνθετων υλικών .

Παρέχουμε προηγμένες λύσεις σε διάφορους τομείς σύνθετων υλικών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνικές στη μηχανική, την κατασκευή και τη δοκιμή, στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις μας. Αντιμετωπίζουμε τα περισσότερα είδη ενισχύσεων και μεθόδων κατασκευής, προκειμένου να παρέχουμε εξαρτήματα υψηλής ποιότητας.

Πιστοποιητικά